Vishandel Erwin en Martine

TRAITEUR POPERINGE

Bij traiteur ‘t Vispunt in Poperinge kan je terecht voor onze heerlijke visgerechten.

Koude hapjes

Aperitiefhapjes

Ansjovis met brunoise van Jonagold € 2,00
Scampi met pijpajuin en Vietnamese saus € 2,00
Lepeltje met huisgerookte zalm € 2,00
Carpaccio van coquilles en truffelolie € 2,00
Cannelloni van gerookte zalm met komkommer en grijze garnalen € 2,00
Gemarineerde zalm met roze peper en dille € 2,00

Warme hapjes

Timbaaltje met grijze garnalen en asperges € 2,00
Gegratineerd St-Jacobsschelpje € 2,00
Spekrolletje met zoetwaterreuzengarnaalen ananas € 2,00
Croque gerookte zalm met mozzarella en basilicum € 2,00
Opgevuld aardappeltje met grijze garnalen en zure room € 2,00
Mini pizza € 2,00

Assortiment

Uitgebreide aperitiefschotel (+/- 10 soorten) € 15,00 p.p

Soepen

Bisque van Noordzeegarnalen € 8
Visbouillabaise € 10
Aspergesoep met gerookte zalm € 6
Heldere visbouillon met fijne groentjes € 6

Prijs per literRoom en garnituur zijn bij alle soepen inbegrepen.

Koude voorgerechten

Noorse rookkamer op bord met seizoenscruditeiten € 9
Zeevruchtencocktail € 9
Bordje met diverse vissoorten € 9
Carpaccio van tonijn, frisse salade en parmezaan € 9
Gemarineerde zalm met dille en roze pepe € 9

Warme voor- en hoofdgerechten

ALS VOORGERECHT

ALS Hoofdgerecht

Vispannetje € 9,00 € 15,00
Visgratin in schelp € 8,00
Gegratineerde St-Jacobsschelp € 12,00 € 19,00
Hondstongfilet in safraansaus met groentebrunoise € 12,00 € 19,00
Hondstongfilet in preisaus € 12,00 € 19,00
King krab met kruidenboter eneen frisse salade € 13,00 € 25,00
Scampi met lookboter € 8,00 € 15,00
Bouillabaise met garnituur € 15,00
Bereide paling gerechten: room, groen, provencale en van het huis( kreeften saus en grijze garnalen) € 25,00
Kabeljauw “aan de schreve” € 19,00

KOUDE VERSIERDE HOOFDSCHOTELS

 

Schotel nr. 1

Versierde zalmschotel, allerhande groenten en fruit, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, tongrolletjes, eieren, citroen, sauzen,…

€ 17,00 p.p.

 

Schotel nr. 2             (schotel nr. 1 met supplement gerookte vis)

Versierde zalmschotel, allerhande groenten en fruit, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, tongrolletjes, eieren, citroen, sauzen,…
op aparte schotel allerhander gerookte vissoorten zoals: zalm, heilbot, sprot, makreel, zeepaling, palingbuikjes,…

€ 21,00 p.p.

SCHOTEL NR. 3             (Vis en vlees)

Versierde zalmschotel, allerhande groenten en fruit, tomaat met grijze garnalen, gamba’s, tongrolletjes, eieren, citroen, sauzen,…
op aparte schotels allerhande vleessoorten zoals hesp, rosbief, varkensvlees, kip, gerookte hesp

€ 22,00 p.p.

 

SCHOTEL NR. 4             (bord als hoofdschotel)

Allerhande vissoorten op bord zoals zalm, tomaat, garnaal, gamba, tongfilet, gerookte vis,…

€ 16,00 p.p.

VISFONDUE, GOURMET OF STEENGRILL

Dit gerecht bestaat uit (per persoon) diverse soorten verse vis naar dagelijkse aanvoer, een assortiment van sauzen, groenten en fruit.
Bij de visfondue wordt er visfumet, om de vis te pocheren, voorzien.

Verse frieten worden eveneens bij dit gerecht bijgeleverd.

€ 21 p.p.